Over ons

Patrik Daniëls is 6 jaar geleden gestart met “Traiteur Patrik”. Hij heeft reeds een lange loopbaan achter de rug in de horeca (ondermeer “La butte aux bois” / “Radissonsas” / “La Caverne De Geulhem”) en combineert zijn traiteurzaak met werken bij Qookingtable.

Eind 2016 is Edwin Balcer ook bij “traiteur Patrik” komen werken. Edwin heeft reeds op jonge leeftijd de nodige adelbrieven verzameld in Bevershof in Bilzen en als chef-restaurant en eigenaar van “Oase” in Genk.
Begin april 2018 hebben ze dan samen B(alcer&D(aniels)-conceptcatering opgestart. De zaak is in sneltreinvaart gegroeid. Ongetwijfeld heeft dit te maken met het feit dat B&D een ander aanbod heeft dan de gewone traiteur en volledig op maat van de klant werkt, zowel voor bedrijven als voor particulieren.
Het is een totaalpakket wat de klant aangeboden krijgen. Als de klant zijn wensen geformuleerd heeft maakt B&D Concept Catering een passende offerte voor bbq’s, buffetten en luxe-diners.

Edwin en Patrik verzorgen daarnaast ook nog feesten in de nieuwe fuifbunker van de Fitlink, Villa Nostra, Villa Zwart Goud enzoverder.